Jesenná škola KSP

2013

Vitaj na stránke s materiálmi z Ješka 2013. Sú to všetky materiály, ktoré sme použili na Jesennej škole KSP 2013. Ak si ich však pozeráš, neľakaj sa, Ješko 2014 bude ÚPLNE INÝ.

Kuchárka

V našej programátorskej kuchárke nájdeš všetky študijné texty, ktoré sme vypracovali ako osnovy k Ješkovi. Je to miesto, kde vieš rýchlo nájsť zabudnutú informáciu, ale taktiež je tam pár špecialitiek, ktoré sa do prednášok nedostali.

Zadania

V kompaktnom formáte tu nájdeš zadania všetkých úloh, ktoré si počas Ješka riešil. Takisto sa tu budú objavovať naše vzorové programy, aby si si vedel pozrieť, ako sa dá daná úloha vyriešiť krajšie, rýchlejšie alebo prehľadnejšie (poprípade sa nám môžeš smiať, že to máš oveľa krajšie ako my).

Testovač

Testovač je samostatná stránka, kde po registrovaní môžeš riešiť úlohy z Ješka aj prakticky. Pomocou webového rozhrania môžeš submitnúť svoj program, ktorý sa automaticky spustí na vopred pripravených testoch. V priebehu pár sekúnd zistíš, či bol tvoj program úspešný a stihol v časovom limite správne vyriešiť všetky vstupy. A ak áno, čaká ťa prekvapenie, ak nie, nezúfaj, môžeš to skúsiť opäť.

Dev-C++

Tu nájdete odkaz na stránku programu Dev-C++. Stiahnuť si ho môžete priamo z tohto odkazu.